GeldWijzerWinkel viert zijn 1 jarig jubileum – GeldWijzerWinkel Skip to main content
Nieuws

GeldWijzerWinkel viert zijn 1 jarig jubileum

By 10 augustus 2022augustus 18th, 2023No Comments

Op 10 augustus 2022 vierden we ons eerste jubileum vol trots en dankbaarheid. Het was een jaar vol groei, samenhorigheid en waardevolle connecties met onze gemeenschap. Om deze mijlpaal te vieren, organiseerden we een levendige open dag die druk werd bezocht.

Tijdens de open dag verwelkomden we met plezier medewerkers van samenwerkende organisaties, collega’s en de gewaardeerde inwoners van Kerkrade. De energie was voelbaar terwijl iedereen onze ruimte ontdekte en meer te weten kwam over onze diverse diensten.

Ter ere van ons jubileum hebben we onder onze bezoekers vier Beleef Kerkrade kadokaarten verloot. Een kleine dankbetuiging aan de gemeenschap die ons heeft gesteund en geïnspireerd.

We waren vereerd dat wethouder Roland de tijd nam om langs te komen. Hij erkende het belang van de GeldWijzerWinkel als toegankelijke bron van financiële hulp. “De GeldWijzerWinkel biedt inwoners ondersteuning bij allerlei geldzaken, van pensioen tot betalingsachterstanden. We zijn blij dat we deze waardevolle dienst aanbieden aan onze inwoners,” aldus Wethouder Roland.

Heb je behoefte aan gratis advies over geldzaken? Wil je met iemand praten over je financiële uitdagingen? Loop gewoon bij ons binnen, zonder verplichtingen. Bedankt voor een geweldig eerste jaar, en we kijken ernaar uit om je te blijven ondersteunen op je financiële reis.