GeldWijzerWinkel – We staan voor je klaar Skip to main content

Thema’s

Welke gevolgen heeft het verlies van werk of een echtscheiding? En wat gebeurt er als ik werk krijg of 18 jaar word? De GeldWijzerWinkel helpt bij vragen hierover.

Gezin & relatie

Veranderingen binnen jouw gezin of relatie, kunnen ook financiële gevolgen hebben. Loop gerust binnen bij de GeldWijzerWinkel, zodat wij de vragen samen met jou op een rij kunnen zetten en jij weet wat je moet regelen.

Jongeren

Als je 18 jaar wordt, dan gaan er wat zaken veranderen. Je moet bijvoorbeeld een zorgverzekering afsluiten, een DigiD aanvragen, zorgtoeslag aanvragen, aangifte inkomstenbelasting doen, tegemoetkoming scholieren aanvragen of je gaat studeren. Bij de GeldWijzerWinkel kun je met je vragen terecht.

Rondkomen

Het is fijn om inzicht te hebben in je financiële situatie. Ben je het overzicht kwijt, dan kan de GeldWijzerWinkel je weer op weg helpen. Maar ook voordat er schulden ontstaan, willen we graag met je meedenken.

Werk

Mocht je je baan verliezen, dan is dat natuurlijk nooit leuk. Wat moet je regelen en hoe kom je aan inkomen? We zijn er natuurlijk niet alleen voor mensen die werkloos worden. Ook met vragen over onder andere pensionering en arbeidsongeschiktheid kan de GeldWijzerWinkel je verder op weg helpen. Ben je ondernemer en heb je vragen? Ook dan ben je welkom bij de GeldWijzerWinkel.